Federalnoj upravi civilne zaštite uručena zahvalnica za pomoć i podršku u radu Sudske policije u Federaciji BiH

Zahvalnicu je Enesu Memiću, rukovodiocu Federalne uprave civilne zaštite, u prisustvu saradnika, uručio Dženad Grošo, direktor Sudske policije u Federaciji Bosne i Hercegovine. Memić se zahvalio Sudskoj policiji u Federaciji BiH što je rad FUCZ prepoznat i nagrađen ovakvim priznanjem te da će i ubuduće, u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti, pružati podršku Sudskoj policiji u Federaciji BiH. FUCZ i ovim putem svim pripadnicima sudske policije u Federaciji BiH čestita 10. oktobar – Dan Sudske policije u Federaciji BiH i želi uspjeh u daljim aktivnostima te da svoj posao i ubuduće odrađuju savjesno i profesionalno.

Danas je, u okviru sastanka upriličenog povodom obilježavanja 10. oktobra – Dana Sudske policije u Federaciji Bosne i Hercegovine (Federaciji BiH), Federalnoj upravi civilne zaštite (FUCZ) uručena zahvalnica  za pomoć i podršku u radu Sudske policije u Federaciji BiH, posebno u vrijeme pandemije koronavirusa.

Zahvalnicu je Enesu Memiću, rukovodiocu FUCZ, u prisustvu saradnika Mahira Smailbegovića, šefa Kabineta direktora i Jovice Lazića, pomoćnika direktora za profesionalne standarde i unutrašnju kontrolu, uručio Dženad Grošo, direktor Sudske policije u Federaciji BiH.

Memić je izrazio zahvalnost da je rad FUCZ  prepoznat i nagrađen ovakvim priznanjem te da će i ubuduće FUCZ, u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti, pružati podršku Sudskoj policiji u Federaciji BiH.

FUCZ i ovim putem svim pripadnicima sudske policije čestita 10. oktobar–Dan Sudske policije u Federaciji BiH i želi uspjeh u daljim aktivnostima te da svoj posao i ubuduće odrađuju savjesno i profesionalno.