Federalnoj upravi civilne zaštite uručena Zahvalnica MUP-a Tuzlanskog kantona

Danas je u okviru programa upriličenog povodom Dana  policije – Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona koji se obilježava svake godine 22. maja, Federalnoj upravi civilne zaštite dodijeljena  Zahvalnica za izuzetnu saradnju i doprinos u radu Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Ovo priznanje predstavniku FUCZ, vođi deminerskog tima iz Tuzle, uručio je ministar unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Husein Topčagić.

Povodom obilježavanja Dana policije Tuzlanskog kantona u Tuzli je danas prigodnim i svečanim aktivnostima obilježen ovaj značajan dan. U okviru ovog programa u Velikoj sali BKC-a u Tuzli održana je i  svečana  akademija  na kojoj je upriličena i dodjela vrijednih priznanja.

Federalnoj upravi civilne zaštite uručena je Zahvalnica za izuzetnu saradnju i doprinos u radu Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Ovo priznanje potvrda je dosadašnje uspješne saradnje ali i podstrek za buduće zajedničke aktivnosti ove dvije institucije.

FUCZ i ovim putem svim pripadnicima policije Tuzlanskog kantona čestita 22.maj Dan policije i želi uspjeh u svim daljim policijskim akcijama te da svoj posao i ubuduće odrađuju savjesno i profesionalno.