U rijeci Bregavi, 6 km nizvodno od mjesta nesreće, pronađeno tijelo i drugog mladića za kojim se tragalo prethodnih dana

U toku današnje potrage u rijeci Bregavi na području Stoca, na lokaciji koja se nalazi 6 kilometara nizvodno od mjesta nesreće, spasioci su pronašli tijelo drugog mladića iz Stoca za kojim se tragalo prethodnih dana. Osim timova FUCZ u današnjoj potrazi su učestvovali i članovi GSS-a u BiH, pripadnici vatrogasne jedinice Stolac, CZ Stolac, službenici policije Stolac, te veliki broj lokalnog stanovništva. Tijelo jednog od mladića nalazilo se u vozilu koje je izvučeno 13. februara iz rijeke Bregava na lokalitetu Pitića brijeg na ulazu u Stolac od kada se za drugim mladićem intenzivno tragalo.

U toku današnje potrage u rijeci Bregavi na području Stoca, na lokaciji koja se nalazi 6 kilometara nizvodno od mjesta nesreće, spasioci su pronašli tijelo drugog mladića iz Stoca za kojim se tragalo prethodnih dana.
Današnja potraga odvijala se u dvije zone a tijelo nesretnog mladića pronađeno je u zoni koja se pretraživala nizvodno od seperacije/šljunkare prema Prenjskom mostu.
Osim timova Federalne uprave civilne zaštite u današnjoj potrazi su učestvovali i članovi GSS-a u BiH, pripadnici vatrogasne jedinice Stolac, CZ Stolac, službenici policije Stolac, te veliki broj lokalnog stanovništva.
Tijelo jednog od dvojice nestalih mladića nalazilo se u vozilu koje je izvučeno 13. februara iz rijeke Bregave na lokalitetu Pitića brijeg na ulazu u Stolac od kada se za drugim nestalim mladićem, intenzivno tragalo.